Deep tissue massage - Aandacht voor uw lichaam en geest bij Chokdee Massage in Alkmaar.

traditionele Thaise massages, therapie├źn & wellness
in Alkmaar
Chokdee Massage
Ga naar de inhoud

Deep tissue massage

Massages
Deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de 'energiestroom' verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt en de masseuse gebruik maakt van verschillende technieken (o.a. met gebruik van haar handen, ellebogen en voeten), kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen, maar voel je je na twee dagen een stuk beter.
Het is erg bevorderlijk voor je gezondheid om deze massage te ondergaan. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep tissue massage helpt die blokkade op te heffen.

Na een deep tissue massage moet je heel veel water drinken. Er kunnen opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om de afvalstoffen kwijt te raken.
Chokdee Massage
G.H.A. de Zeeuwstraat 58 | 1827 PD  ALKMAAR | T: +31 72 750 6854
Gemaakt voor en eigendom van Chokdee Massage
alle rechten voorbehouden 2006 - 2019

Terug naar de inhoud